Είστε εδώ

Η μεγαλύτερη μορφή απελευθέρωσης είναι η συνεχής δημιουργία.

Όλα ξεκινάνε από τα νοσταλγικά μονοπάτια της μνήμης, σκέψεις και αναμνήσεις σε λευκές κόλλες χαρτί, συνθέτουν ένα όραμα χρόνων. Τόπος έκφρασης η συνοικία του Αγίου Διονυσίου, τα παλιά λαμαρινάδικα του Πειραιά. Με πρώτο δείγμα γραφής, το Pirée, ένα δημιουργικό μικρόκοσμο που εξελίσσεται και μεγαλώνει, και στη συνέχεια με το Σημείον, τον νέο πολυλειτουργικό χώρο, στην οδό Γραβιάς 37.

O Κοσμάς Καραβάς, αναπτύσσοντας το προσωπικό του όραμα για την περιοχή του Πειραιά, που ξεκίνησε με το Lab 71, το Belle Amie και το Pirée και εξελίχθηκε με το Σημείον και το Foyer Café Bistrot στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, θέτει ως επόμενο σταθμό την πολυσυλλεκτική Gallery Π που θα είναι σύντομα ενεργή, συστεγάζοντας στον ίδιο χώρο και το Lab Pirée.

Όλοι οι χώροι αποτελούν αδιάσπαστο μέρος του μεγαλύτερου σχεδίου ανάπτυξης της περιοχής του Πειραιά σε ένα art meeting point με κτίρια-δορυφόρους που θα στεγάζουν παράλληλες δράσεις. Ένα νέο πόλο έλξης, που θα ενθαρρύνει την καλλιέργεια του ενδιαφέροντος για τέχνη και πολιτισμό, τόσο για τους κατοίκους του Πειραιά, όσο και των Αθηνών. 

_____________________________________________________________________________________________________

"Ο Πειραιάς είναι το λιμάνι της καρδιάς μου. Ο τόπος μου, οι φίλοι μου. Είναι η πόλη που φιλοξενεί τα όνειρά μου. Γι' αυτά τα όνειρα δουλεύω με πάθος και μεγάλη επιμέλεια. Θέλω να φτιάχνω χώρους ιδιαιτέρους που συγκινούν και τέρπουν. Άλλωστε ο Πειραιάς αναπλάθεται, δημιουργούνται υποδομές, νέες γειτονιές φιλόξενες για την τέχνη. Εκεί είμαι εγώ."

Κοσμάς Καραβάς

Εγγραφή στο RSS - ΟΡΑΜΑ